Primera victòria del sènior H

Jornada de descans per a tots els equips de promoció aprofitant el pont. Els que si que han jugat han sigut els tres equips sèniors, al llarg de diumenge al pavelló.

Primera victòria del sènior H de la temporada. Davant un rival que tampoc havia guanyat cap partit fins a la data, el CB Puig Reig. La gran diferencia entre els dos equips es va patentar sobretot en el primer i tercer quart on els vermells van ser molt superiors. La única nota negativa va estar en el segon parcial, on van cedir la diferencia de punts al rival, però en la segona part es va reprendre el rumb per no deixar escapar la victòria.

FITXA: J3 Territorial B | Els Monjos BC H 80 – 48 CB Puig Reig

Parcials: 25-13 | 12-14 | 27-8 | 16-13

Anotadors: Edu 3, Alberto, Català 10, Gabry 29, Marc 11, Luque 16, Dani 2, Nil 9, Fran.

Segona derrota consecutiva del sènior B, la primera com a locals. Fluixa primera part dels nostres que van sortir a remolc del CB Cambrils que portava el ritme del partit. A la represa es van veure els millors minuts dels nostres, agressius en defensa i persistents en atac, van aconseguir igualar el partit. Últims minuts del tercer quart i gairebé tot el darrer es van torna a caure en els errors de la primera part, i el partit se’l van endur els visitants.

FITXA: J3 Tercera Catalana | Els Monjos BC B 59 – 76 CB Cambrils

Parcials: 15-24 | 15-16 | 17-16 | 12-20

Anotadors: Amado M 16, Amado P 7, Celis, Pau 15, Miquel 3, Lecegui, Alex 7, Queraltó 8, Gabry 3, Luque.

EL SÈNIOR A CONDENAT DESDE EL TRIPLE

Retrobament dels dos equips finalistes de la última edició del Trofeu Joan Marquès. En aquella ocasió la victòria va ser vermella, però diumenge el Bàsquet Ribes van ser millors, sobretot des de la línia de tres punts.

L’inici de partit van ser el millors minuts pels nostres. Molt concentrats i amb gana de victòria, defensa dura que els permetia corre y encistellar en transició. Destacar en aquest inici a Gerard Serramià que estava molt actiu en els rebots dels dos costats de la pista i permetia als Monjos tenir el control del partit.

Durant el segon quart es van acabar les idees en atac. El Ribes va pujar el seu nivell defensiu i només va permetre 8 punts. Aquesta millora en defensa combinat amb un gran encert de triple va provocar la primera gran avantatge pels visitants que marxaven manant en el marcador al descans.

A la represa els vermells van solucionar els problemes en atac y anaven sumant poc a poc. A lo que no hi van trobar remei va ser al tir exterior visitant que va frenar la reacció dels Monjos quan ja havia baixat la diferencia per sota dels 10 punts. Manel Ruiz tornava a liderar l’equip però no trobava company que tingues el suficient encert com per ajudar en la remuntada.

En el darrer quart, ja tot costa amunt els Monjos no va tenir opcions i els del Garraf no es van deixar sorprendre per sentenciar el partit. Els locals conten tots els seus partits per derrotes i la setmana que ve torna a jugar contra un rival conegut de la temporada anterior. Diumenge a les 18:15 hores a pista del AB Vendrell.

FITXA: J3 Primera Catalana | Els Monjos BC A 54 – 69 Bàsquet Ribes

Parcials: 16-10 | 8-21 | 14-23 | 16-15

Anotadors: Català 5, Serramià S 2, Pau, Sergi 9, Lluís, Ernesto, Lecegui, Rafa 5, Manel 19, Serramià G 4, Aleix 10, Ton.

En la pròxima jornada tornen els equips de promoció, però al igual que els sèniors jugarem tots com a visitants!

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s