Jornada fluixa com a visitants

Fluixa jornada per tot el club amb nomès una victòria del equip mini. Tots els equips han jugat com a visitants però en tots els partits el marcador s’ha decidit en els instants finals.

Pel mini era el primer partit de la temporada, desprès de descansar a la primera jornada. Els petits es van endur la victòria de la pista del CB Sant Andreu amb un molt bon segon parcial, que va obrir una diferencia en el marcador insalvable.

L’infantil es va desplaçar fins a la pista del Bàsquet Berga amb poc efectius però moltes ganes de jugar bé a basquet. I així va ser, fins al cinquè període els nostres van dominar el partit i guanyaven per 15 punts de diferencia. Al final de partit però, van baixar les forces i els locals van remuntar fins endur-se la victòria definitiva.

El cadet va jugar diumenge al matí a pista del CB Martorell. Els vermells van començar molt entonats el partit, desplegant un gran joc. Tant era així que la primera part es va dominar completament i el marcador tot i ser a favor semblava curt. La segona part va ser completament al revés, amb moltes errades que van permetre als rivals endur-se el partit amb certa comoditat.

També a Berga van anar el sènior H diumenge. Els nostres van competir molt be tot el partit, sobretot en la primera part, on van portar el ritme y van dominar el marcador. El tercer quart va ser el clau per a la victòria del Bàsquet Berga (19-4). Però al inici del darrer els vermells van tornar a reaccionar i es van ficar a només 3 punts al marcador. En els últims minuts però no van aguantar les forces i els locals van sentenciar el partit.

FITXA: J2 Territorial B | Bàsquet Berga 54 – 41 Els Monjos BC H

Parcials: 7-9 | 10-10 | 19-4 | 18-18

Anotadors: Edu 2, Alberto 4, Català 13, Gabry 5, Marc 2, Luque 7, Nil 6, Fran 2.

El sènior B va caure a la pista del Torredembarra BC en un partit fluix dels nostres. Sempre a remolc durant els 40 minuts, excepte a mitjans del tercer quart on sí que es van ficar per davant en el marcador. Els locals però, van reaccionar ràpidament i no van donar opcions de competir i el partit en els darrers minuts.

FITXA: J2 Tercera Catalana | Torredembarra BC 85 – 73 Els Monjos BC B

Parcials: 21-14 | 19-20 | 22-20 | 23-19

Anotadors: Amado M 4, Amado P 3, Celis 3, Pau 14, Miquel 19, Lecegui 4, Alex 6, Xavi, Queraltó 20, Luque.

EL SÈNIOR A PERD UN FINAL AJUSTAT

Sortida molt complicada del primer equip a pista del Bàsquet Sant Boi. Tot i així els vermells van competir durant tot el partit i van estar rosant la victòria en els instants finals.

Molt desencertats en el primer quart i despistats en defensa donava les primeres avantatges als locals que manaven en el marcador fins a mitjans del segon quart. Els Monjos però reaccionava i llegia perfectament el partit, més concentrats en defensa i començant a sumar en atac capgiraven el electrònic. Un triple de Gerard Català al minut 18 donava la primera avantatge visitant, arribant a una màxima al descans de 6 punts (27-33).

A la represa aquesta diferència encara pujaria més fins al 41-32 al minut 26, els nostres dominaven el rebot, que els hi permetia portar el ritme del partit. El Sant Boi però reaccionaria, e igualaria el tanteig just abans de començar l’últim període aprofitant alguna errada visitant.

Els darrers 10 minuts van ser completament igualats i la victòria hagués pogut caure cap a qualsevol dels dos cantons. Desprès d’un intercanvi de cistelles els del Llobregat van entrar per davant en el marcador en l’últim minut, gràcies a 4 tirs lliures fallats consecutivament en el conjunt vermell. Una falta en atac en l’ultima jugada del partit va sentenciar per completament i va deixar sense opció de l’últim llançament.

La pròxima jornada arriba el primer dels derbis, amb la visita al pavelló del Bàsquet Ribes. Serà una repetició de la final del XVI Torneig Joan Marquès de fa només una setmana, en aquella ocasió la victòria va caure del nostre favor.

FITXA: J2 Primera Catalana | Bàsquet Sant Boi 64 – 60 Els Monjos BC A

Parcials: 18-11 | 9-22 | 19-12 | 18-15

Anotadors: Català 12, Sergi 10, Lluís 2, Ernesto 7, Lecegui, Rafa 3, Manel 10, Serramià G 6, Aleix 10, Ton.

Pròxima jornada descansen els equips de la base pel pont, però si que juguen els 3 equips sènior, ho faran diumenge al pavelló, veniu a donar el vostre suport!

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s