PRESENTACIÓ 2018-19

El passat diumenge 23 de setembre vam viure una nova edició del Trofeu Joan Marquès, la setzena edició. I com ja és tradició va coincidir amb la jornada de presentació de tot el club, gaudint de un partit amistós de tots els equips federats del club.

Obria la jornada el mini, que es va enfrontar al Bàsquet Ribes amb victòria. Era el primer test pels més petits que van oferir una molt bona imatge.

Els segons van ser els cadets, per ells també era el primer partit de pre-temporada i també van aconseguir una còmoda victòria davant el Club Nou Bàsquet Vilanova, desplegant molt bon joc d’equip.

Seguien la jornada els infantils que jugaven el seu segon partit del cap de setmana. El dia anterior havien perdut per només un punt de diferencia a pista de la SE Casal, contra un equip d’edat superior. En el partit de presentació si van aconseguir guanyar, també al Club Nou Bàsquet Vilanova.

I per tancar el matí es va presentar el sènior H, un equip nou amb jugadors que han estat molts anys al club. Els hi va costar arrancar, però al final es va viure un partit ajustat davant el CE Gelida.

La tarda la va obrir el sènior B, que si que portava més rodatge de pre-temporada. El rival va ser el BC Tecla Sala, de Segona Catalana. Tot i que els nostres estan just a una categoria inferior, van competir els 40 minuts oferint una bona imatge i joc de conjunt.

Abans de la final de Trofeu Joan Marquès, es van presentar tots els equips davant de tots els familiars i amics. Un per un van sortir tots els jugadors i tècnics de la família vermella per la temporada 2018-2019.

La final va ser molt intensa y competitiva, entre el nostre primer equip i el Bàsquet Ribes. Els dos equips son de Primera Catalana y es retrobaran a la lliga. La victòria va ser pels nostres que el dia anterior havien superat al primer equip del CE Gelida. Per la seva banda, el Ribes va superar al Vilabàsquet en semifinals.

Aquesta setmana ja comença la competició per a tots els equips, menys pels minis que tenen descans en la primera jornada. Tots ho farem com a locals, així que esperem que ens vingueu animar! Bàsquet, MONJOS!