RESUM 3X3 2012

Un total de 58 equips van omplir la Rambla de Penyafel durant tot el dia d’ahir a Santa Margarida i els Monjos en el marc del 3×3 organitzat per Els Monjos BC amb la col·laboració del consistori local. El regidor d’esports Raimon Gatell va assistir a l’esdeveniment i va destacar-ne “la gran participació del poble i la comarca com també la bona feina feta des del club”.

Sènior Masculí

Love is in the air va alçar-se com el millor dels divuit equips participants.

Al grup A va classificar-se The QOV amb cinc victòries. Darrere seu van quedar Santsa Connectionamb quatre, Ahivaa!! amb tres, Satan amb dos, Una de Panchitos por favor amb una i De Rick’s no van puntuar.

El Grup B va classificar Love is in the Air i a Los Monjos de l’Abadia com a millor segon, els dos amb quatre victòries. Fora i amb tres van quedar El Punto, amb dos Showtime i Gelida Team mentre que Viejas Glorias van quedar-se amb zero.

El C va ser per Ni con vaselina entra amb quatre, guanyant-l’hi el bàsquet average a Jaggermeister All Starz.  Nos Vemos en Mama Mandawa van ser tercers, Els Matagol quarts, Tobijo Roto cinquens i A la pista 1 regalen crispetes no va estrenar-se.

Sènior Femení

Vuit equips, entre júniors femenins, mixtes i femenins van competir veient com Nidea Tio s’imposava davant de tots amb força claredat. A la fase de grups van fer-se amb els set partits seguits de Les Pepelu amb cinc. Un triple empat a quatre triomfs amb la renúncia de les Zombis que ja s’havien classificat, van deixar a Los Ángeles de Lluc tercer i Equipo Actimel quart. Ibaka Fans amb tres i Mitos Team amb un van quedar-ne fora.

Júnior Masculí

Big Mac va alçar-se amb la victòria després d’encapçalar la fase de grups i d’imposar-se a la final. El Laberinto del Xinotauro va sumar cinc victòries, La Penya dels Tigres tres i Los Cojos amb dos van ser quarts sent l’equip amb millor bàsquet average. Boston de Higgs i Acadeball amb dos i Los Teletubis amb un van quedar-ne fora.

Cadet Masculí

Un total de dotze equips van repartir-se en dos grups resultant-ne guanyador l’equip del Gas Gas.

A l’A Gas gas va fer-se amb cinc triomfs i la primera posició seguit per The Big Three amb quatre, sent els dos equips que van classificar-se per semifinals. Les altres quatre posicions van ser per Makabi de Levantar amb tres victòries, Malditos Cavrones amb dos, Apustuflan’s amb un i Mari Angeles Laker no va sumar-ne cap.

Al B, Semen Up va ser el referent amb ple de triomfs seguit per L’Èlia està de vacances amb quatre. La resta de classificació van cloure-la Phoenix MoonsBig FourNew York Kings i Los Fantukis amb tres, dos, una i cap victòria.

Cadet Femení

Sis equips van disputar-se les quatre primeres posicions per ser a semifinals que van acabar caient en favor de Torren Women.

A la fase de grup Torren va fer ple seguit de Después Te Llamo amb quatre, seguit de Mike Wazowsky i Las Crujidoras amb dos. Insert Coin i A la pista 2 regalen samarretes van fer-se amb una.

Infantil Masculí

L’equip del Casal 2 va imposar-se amb tres victòries per davant les dues de Los Juanchos, una del Casal 1 i, per la seva banda, The Four Simpson no van estrenar-se en l’apartat de victòries.

Infantil Femení

Aquesta categoria va comptar amb tres equips que van jugar a doble volta entre ells on Samba va fer-se amb la primera posició amb tres victòries, Friki Team segon amb dos i Cookis va ser tercer amb una.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s