REGLAMENT 12 HORES 4X4

REGLAMENT GENERAL

La competició es regirà pel reglament FIBA excepte en els punts que es detallen a continuació:

 1. Els partits tindran una durada de 24 minuts, dividits en dos parts de 12 minuts a temps corregut. Hi haurà un descans entre els dos períodes de 1 minut.
 2. No es podrà demanar temps mort en cap moment del torneig.
 3. A partir de la cinquena falta personal d’equip, hi haurà bonus i es llençaran tirs lliures.
 4. Les victòries valdran 3 punts, l’empat 2 punts i la derrota 1 punt.
 5. Els equips hauran d’anar degudament equipats, del mateix color de samarreta i amb el número visible a darrera. Per facilitar la feina a la organització, és recomanable apuntar el dorsal de cada jugador a la fitxa d’inscripció.
 6. L’organització recomana que els equips estiguin, com a mínim, 5 minuts abans de l’hora assenyalada del seu partit a la pista de joc; en cas que passin 10 minuts sense la presència d’algun dels equips, es declararà el partit per perdut amb el resultat de 20 a 0.
 7. La normativa d’alineació que regirà el torneig serà:
 8. Tots els participants hauran de ser majors de 16 anys. En cas de ser menor d’edat caldrà adjuntar una autorització del pare, mare o tutor legal.
 9. Els equips podran inscriure un màxim de 10 jugadors.
 10. Els equips hauran de tenir sempre, com a mínim, una jugadora femenina a la pista.
 11. L’organització es reserva el dret d’interpretació i aplicació de la present normativa per a resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir durant la competició.

SISTEMA DE COMPETICIÓ (16 equips)

 1. PRIMERA FASE (grups E,F,G,H)

Tots els equips participants es dividiran en 4 grups de 4 equips cadascun, segons decideixi el sorteig fet per l’organització, i disputaran una lligueta, a una sola volta, de tots contra tots. A partir d’aquí s’establirà la classificació de cada grup i es formaran els grups per a la segona fase.

 1. SEGONA FASE (grups A,B,C,D)

Els primers classificats de la primera fase formaran el grup A, els segons el grup B, els tercers el grup C i els quarts el grup D. Es disputarà una lligueta, a una sola volta, de tots contra tots. A partir d’aquí s’establirà la classificació final.

L’organització es reserva el dret de variar el sistema de competició, depenent dels equips inscrits, fet que comunicarà degudament als equips participants.

CONCURS DE TWO BALL

Obert a tots els participants de les 12 hores de bàsquet 2018. Es realitzarà a la tarda. El mateix dia 16 de juny es penjarà al taulell d’anuncis el reglament i el full per inscriure’s. Els guanyadors rebran un obsequi cortesia de l’organització.

El preu per participant al concurs de 2 Ball és de 2 per parella (1€ per participant)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s