Ple de victòries pels equips de base

Molt bona jornada en general, tots els equips de la base van aconseguir endur-se les victòries en les seves visites durant el cap de setmana. A més a més, el primer equip es va estrenar per fi en la competició, en el derbi de la seva categoria.

El mini va obrir la jornada a pista del CB Gavà. Una primera part amb falta de ritme i un marcador molt igualat feia pensar que el partit es decidiria en els minuts finals. Però no va ser així, a la segona part els nostres sí que van agafar el seu joc habitual i van aconseguir completar un molt bon partit per sumar una nova victòria.

L’infantil va tenir un desplaçament molt dur fins a Llívia, per jugar amb el CB Puigcerdà. Els vermells van anar de menys a més durant el partit, i amb un bon últim quart van forçar la pròrroga. En el temps extra els nostres van deixar els rivals a zero i van emportar-se la victòria cap a Els Monjos.

L’últim partit de la jornada va ser el del cadet, que es desplaçava al camp del CB Esparraguera. Només van fluixejar en el tercer quart, però van dominar la resta del partit. Bon control del rebot, que va permetre finalitzar molts contraatacs i anar sempre per davant en el marcador. Finalment victòria merescuda dels nostres que sumen la segona de la temporada.

El sènior H tenia un desplaçament complicat fins la pista del CAE Sallent. La primera part va ser molt igualada, i els vermells aguantaven el ritme del partit, només perdien per 1 punt al descans. La segona part ja va ser diferent, i els locals van pujar el ritme per escapar-se en el marcador i tenir un final de partit plàcid.

FITXA: J4 Territorial B | CAE Sallent 70 – 53 Els Monjos BC H

Parcials: 13-12 | 14-14 | 21-11 | 22-16

Anotadors: Edu 5, Alberto 2, Català 25, Gabry 5, Marc 12, Dani 4, Fran.

El sènior B va visitar el CB Calafell amb moltes baixes per lesions. Amb només 7 jugadors, l’equip va plantar cara durant els 40 minuts. En els primers minuts van ser els vermells qui van agafar les primeres avantatges, però va durar poc temps i els locals es van ficar per davant ràpidament. Tot i anar la resta del partit a remolc, una estirada final va ficar emoció als últims segons, i els nostres es van col·locar a només 3 punts en el marcador. Amb una altra lesió i un expulsat, els 5 jugadors restants no van ser suficient per poder capgirar l’electrònic al final del partit.

FITXA: J4 Tercera Catalana | CB Calafell 64 – 59 Els Monjos BC B

Parcials: 16-15 | 17-10 | 16-13 | 15-21

Anotadors: Amado M 12, Pau 15, Lecegui 4, Alex 7, Xavi 6, Queraltó 15, Luque.

EL SÈNIOR A S’ESTRENA EN EL DERBI

El primer equip, que encara no coneixia la victòria, va visitar la pista del AE El Vendrell per jugar el derbi de la Primera Catalana. Tot i que els rivals ja tenien dues victòries, els nostres van ser millors i van sumar la primera de moltes!

El partit no va començar bé pels nostres, i els locals amb 3 triples al primer quart agafaven la primera avantatge. Els vermells no trobaven el camí a la cistella i sumaven només 8 punts en els primers 10 minuts.

Al segon quart es va capgirar totalment la situació i Els Monjos va agafar les rendes del partit. Una cistella de Gerard Serramià al minut 19 posava per davant per primer cop als vermells que marxaven al descans amb una mínima avantatge.

A la represa semblava que els locals podrien dominar el partit, però els jugadors de Fran Chavales van seguir amb la seva intensa defensa que els va permetre portar el ritme en tot moment arribant, a mitjans de l’últim quart, a tenir una màxima de 8 punts a favor. Els últims minuts van ser molt lents i els dos equips només van anotar, pràcticament, des de la línia de tirs lliures. Tot i que els taronges van lluitar fins al final, els nostres no van deixar escapar l’avantatge i van estar per sobre en el marcador fins l’últim minut per estrenar el caseller de victòries de la temporada.

A la propera jornada visitarà el Pavelló Municipal el CB Gavà, que en aquets moments es troba en les primeres posicions de la classificació.

FITXA: J4 Primera Catalana | AB El Vendrell 52 – 58 Els Monjos BC A

Parcials: 17-8 | 7-17 | 15-21 | 13-12

Anotadors: Català 14, Sergi 2, Serramià S 2, Lluís 5, Ernesto 2, Rafa 2, Manel 17, Serramià G 7, Aleix 7, Ton.

Pròxima jornada aquest mateix cap de setmana sense parar! Tots els equips jugaran al pavelló així que animeu-vos a venir animar als equips!

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s