Lliga d’estiu 2016

Ja ha acabat la VII lliga d’estiu que organitza el club amb la col·laboració del Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Tots els equips van disputar els 6 partits de la lliga, en una volta a tots contra tots. Els participants van gaudir d’aigües per a cada partit així com la participació per als concursos de tir per parelles i triples.

La final de la lliga va ser la següent: en 7é lloc Willi´s que va aconseguir 6 punts; els 6é van ser som-hi Quim amb 8 punts; 5é van ser Amo Palante amb 10 punts, 4t els Júniors de Oro amb 12 punts, els 3r Big Dogs i 2n Clasherus, els primers de la lliga van ser els Molt més que Gordos amb 16 punts.

A les semifinals, els Dogs es van imposar als Clasherus en un partit molt intens i igualat, mentre que els Gordos van demostrar la seva superioritat davant els Júniors.

L’últim dia es van disputar els concursos i la gran final. El primer plat va ser el concurs de tir per parelles on Gerard Serramià i Sara Muñoz es van imposar en la ronda final. En segon lloc vam tenir el concurs de triples, Rafa Ruíz va ser el més superior durant tot el concurs.

Per tancar la competició, es va disputar la gran final. Els Gordos van dominar tot el partit igual que van fer durant tot el torneig i van revalidar el títol una vegada més.

Tanquem l’estiu al pavelló molt contents de la participació, i esperem seguir millorant les temporades següents.

IMG_1233