XII 12 HORES

El passat dissabte 20 de juny és va celebrar la XII edició de les 12 hores de bàsquet popular organitzades des de el club i amb la col·laboració del Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Tots els participants van gaudir d’una gran jornada de bàsquet, on tothom es va garantir un mínim de 6 partits, i on es va poder inscriure al ja tradicional concurs de Two Ball.

Els 11 equips inscrits es van repartir en dos grups, que van jugar una lligueta de tots contra tots. La classificació final va ser la seguent:

GRUP A: Team Rocket, La Taronja Mecànica, We Love this Game, Thug Life, El Xiringuito i Los Amigos de Bob Esponja.

GRUP B: Aquest any sí, El David no folla, Bacalao con Tomate, Los Almeja, Chochín Express.

Segons la classificació de grups es van realitzar els creuaments, que van començar al voltant de les 6 de la tarda després del concurs de Two Ball.

El Xiringuito, Los Amigos de Bob Esponja i Chochín Express van lluitar pel 9é lloc, on El Xiringuito es va imposar al dos equips, seguit de Chochín Express i Los Amigos de Bob Esponja.

Els següents encreuaments van enfrontar a We Love this Game, Thug Life, Bacalao con Tomate i Los Almeja en la lluita pel 4rt lloc. We Love this Game no va tenir rival i es va imposar amb comoditat, seguit de Thug Life que van fer un gran paper, igual que Los Almeja que es van imposar sobre Bacalao con Tomate.

A la lluita pel pernil hi van arribar Team Rocket, La Taronja Mecànica, Aquest any sí i El David no folla. Les dues semifinals van ser molt igualades, però Team Rocket es va imposar a El David no folla i Aquest any sí a La Taronja Mecànica. El partit pel 3r i 4rt lloc, ja fora de tensions se’l va endur La Taronja Mecànica amb comoditat. La final va ser molt emocionant i Aquest any sí es va imposar per la mínima al Team Rocket i es feien amb el pernil com a campions de la edició del 2015.

Pel que fa al concurs de Two Ball, Roger Pérez i Pablo Casado es van endur les samarretes de Michael Jordan i Scottie Pippen dels Chicago Bulls, per davant de Joan Aragón, Aleix Fontanals i Marc Chavalés, Lluís Casado que van ser les tres parelles finalistes de més d’una trentena de tàndems participants.

Així ja queda per a l’historia una nova edició de les populars 12 hores de Santa Margarida i els Monjos, tanquem amb èxit una gran jornada i esperem repetir o millorar la temporada vinent.

IMG_1743

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s