3X3 2013

Amb l’arribada del mes d’agost, un any més, Els Monjos BC clou les seves activitats d’estiu. Després de les 10enes 12 hores de Bàsquet Popular, aquest juliol, la 4a Lliga d’Estiu i el 6è 3×3 Streetball agafaven el relleu.

IV Lliga d’estiu 5×5

En aquesta edició, un total de 6 equips van prendre part de la competició. Aquesta es dividia en una fase de grups, format lligueta de tots contra tots, i un play-off final per decidir les posicions dels equips participants.

A la lligueta, l’equip del Water de Múnich va alçar-se amb la primera posició, seguit dels Íssims, elsBig Dogs, els Molt Tranquils, els Rebentats i el Dahouse&Cia.

Els dos darrers classificats van enfrontar-se entre si per decidir qui acabava 5è de la competició que, finalment, va ser pels Rebentats.

A les semifinals, els Molt Tranquils i els Big Dogs van derrotar als equips dels Íssims i el Water de Munich respectivament. En una emocionant final, l’equip dels Molt Tranquils es feia amb el títol per un resultat de 85 a 81.

La novetat d’aquest any van ser els concursos de triples en què es va imposar Christian Esteban i el d’esmaixades, a càrrec d’Emmanuel Boateng, per cloure una nova lliga carregada de molt bon ambient i bon bàsquet.

VI 3×3 Streetball 

Un total de 47 equips van omplir la Rambla de Penyafel durant el dissabte 27 de juliol a Santa Margarida i els Monjos en el marc del 3×3 organitzat per Els Monjos BC amb la col·laboració del consistori local i el Bar Los Amigos. Un any més des del club es mostrem contents del poder de convocatòria i de l’ambient de bàsquet que es va viure al llarg de la jornada.

Els equips es van distribuir per diferents categories amb aquests camions:

Sènior Masculí : Inefoooos!!!!

Sènior Femení: Focas Judocas

Sènior Mixte: Four Pits Two Mingas

Júnior Masculí: Asdfghjkl

Júnior Femení: Cucarachi

Júnior Mixte: Buzzer Beatter

Cadet Masculí: Madafacas

Cadet Femení: La iaia diu que sóc guapa

Cadet Mixte: Con X de Mixto

Infantil Masculí: Audie Norris

Infantil Femení: Pequeñas pero matonas

També, com cada any, es va disputar el concurs de triples que va endur-se David Jiménez i el concurs de 2Ball en què es van imposar Josep Ma Galimany i Andrés Palomares.

IMG_0466

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s