Victòria treballada del cadet

Desprès de la Setmana Santa, el cadet rebia a un rival que ja s’havia trobat en altres ocasions, el CB Corbera un equip molt físic i molt complicat pels locals.

Al començar el partit, es va notar que els de vermell no volien tornar a caure en el parany de partits anteriors, amb un intercanvi de cistelles però, amb una bona defensa i no deixar segones opcions el 1r quart  va acabar amb 21-13.

Al segon quart, va continuar la mateixa tònica que el l’anterior quart, la igualtat entre els dos equips ho reflectia el marcador 40-34.

A la represa, els visitants van fer patent el seu físic en defensa i amb el rebot defensiu van clavar un parcial de 2-13 que feia patir la victòria local.

Un últim quart on l’encert ara sí dels tirs lliures i de fora de 6,25 i sobretot el rebot defensiu van fer que la victòria molt treballada es quedés a Monjos.

Parcials. 21-13 / 19-21 / 8-15 / 18-14

Resultat Final. Els Monjos BC 66 – 63 CB Corbera