Millora del infantil

Aquest cap de setmana el infantil rebia al Club Natació Terrassa amb unes quantes baixes, la primera part començava malament pels locals una fluixa defensa i un atac poc elaborat deixava el marcador amb un 2-10.

La segona part començava millor amb un triple dels locals desprès de haver fet una bona circulació de pilota, el equip local va reaccionar i la part va estar mes igualada que la primera on aconseguien retallar un punt al marcador, que a la mitja part era de 9-16.

La tercera part continuava igualada perquè els locals amb un seguit de tirs lliures fallats i el poc encert en atac no aconseguien reduir la diferencia en el marcador tot i fer un parcial de 5-0 al final de la tercera part, 18-25.

La quarta part va ser una part molt rara, els visitants fen un joc molt senzill en atac i els locals juga’n molt be en atac i en defensa però amb molt poc encert en atac, tan poc que només van aconseguir ficar un punt en tota la part, resultat del partit va ser de 19-27.

Molt content del joc mostrat a pista però llàstima del poc encert de cara a cistella, molt bona feina hi ha seguir millorant.

Resultat final. Els Monjos BC 19 – 27 CN Terrassa

IMG_0873

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s