Mala imatge del júnior a domicili

El júnior del club es desplaçava a la difícil pista del Martorell, equip situat en quarta posició i on només han pogut guanyar els equips capdavanters del grup.

El partit començava molt malament per als interessos vermells ja que l’equip local va sortir molt fort i produïa un parcial de 10-0. A partir d’aquí els Monjos va anar a remolc i se’n anava al final del quart 16 punts per sota.

En el segon quart un altre parcial dels de Martorell feia que la diferència fos de 26 punts.

Els entrenadors dels nostres van voler animar a l’equip i donar un toc de atenció sobre la imatge i van reaccionar i van aconseguir guanyar el tercer període per 7 punts de diferència que situava el marcador 19 punts per sota, que per el que es va veure en aquest període podria haver sigut inferior.

En el últim quart, els Monjos es va adaptar al ritme establert en els primers 20 minuts, fet que va suposar  que el Martorell agafés una avantatge considerable en el marcador, amb un parcial de 22-2 en 4 minuts i que va suposar una derrota per 36 punts de diferència.

Aquest dissabte, rebem al pavelló al Esquitx, un rival molt fort, però que els entrenadors esperen aconseguir un bon resultat gràcies a recuperar l’actitud mostrada en els últims enfrontaments de lliga.

Resultat Final. BC Martorell 83 – 47 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s