El sènior guanya

Aquest passat dissabte el sènior dels Monjos visitava la sempre complicada pista del Sitges, un equip de la part mitja alta de la taula amb línia ascendent.

El partit va començar amb una defensa excel·lent per part dels nostres que deixaven sense opcions ofensives als locals i permetien córrer ràpids contraatacs. Tot i el domini aclaparador en el joc i la bona aportació de Manel Ruiz, els vermells no van ser eficients de cara la cistella i no van poder marxar en el marcador. Al segon període, el Sitges va presentar una defensa zonal que ja no abandonaria fins al final del partit, una defensa que els Monjos va saber atacar bé fins a marxar amb un domini d’11 punts (26 a 37) al descans.

A la represa, una recuperació d’Adrià Hernández va permetre agafar la màxima diferència de tot el partit, 13 punts, 26-39, però només va ser un miratge. Uns atacs pocs fluids i un criteri arbitral discutible van mantenir vius als del Garraf dins de l’encontre. El darrer període va ser un estira i arronsa constant. Els vermells marxaven de 8 punts al marcador i els locals s’acostaven a 4. En aquest període hem de destacar l’encert exterior de Christian Esteban i la bona feina de Lluís Bargalló i Xavi Toledano. Així doncs, victòria ajustada per 64 a 68 en un partit que va estar en tot moment sota control.

Cal destacar el retorn d’Oriol Franco a les pistes, un excel·lent reforç per afrontar el que queda de temporada, i la retirada del base Edu Porta que, per motius personals, deixa l’equip. L’Edu va rebre el reconeixement i l’agraïment de Marc Font i Mònica Contreras i de tots els seus companys en un emotiu comiat. Des d’aquí també et volem reiterar aquest agraïment i desitjar-te molta sort en aquesta nova etapa.

Ara l’equip queda segon a la classificació amb 10 victòries i 2 derrotes i rebrà al complicadíssim CB Masquefa el diumenge al pavelló per acomiadar aquest 2014.

Guti, Edu (7), Sergi (4), Bargalló (8), Adrià (9), Franco (2), Tole (5), Christian (14), Rafa (2), Manel (11), Marc (6)

Parcials. 7-12 / 19-25 / 19-12 / 19-19

Resultat final. Bàsquet Sitges 64 – 68 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s