Àmplia victòria del sub25

Partit on l’equip es relaxa uns primers minuts de la primera part on el marcador va anar canviant d’amo, encara així una vegada passat els primers 5 minuts l’equip s’aplica i comença a poc a poc a posar distància en el marcador amb un parcial de 2-8.

Un segon quart encara mes actiu fa que l’equip posi el marcador un parcial de 0-15 amb una bona aportació ofensiva de Nil Alemany amb 14 punts i Ton Mercè amb 16 punts en la tot el partit, deixen el marcador amb un avantatge de 20 punts a dalt que aniria augmentant durant el partit.

Sortida del descans on l’equip no afluixa malgrat la diferència en el marcador i aconsegueix un parcial de 0-19 en aquest període amb una bona aportació ofensiva d’Alejandro Santalla amb 8 punts i robant un parell de pilotes.

Un últim quart on l’equip prova coses però encara així no deixa de trepitjar l’accelerador, ni perd ritme de partit i aconsegueix una diferència de 51 punts al final del partit amb el resultat de 31-82.

Gabry (12), Fran (4), JR (8), Nil (14), Luque (9), Miquel (4), Ton (16), Jandro (11), Andrès (4)

Parcials. 13-18 / 5-25 / 0-19 / 13-20

Resultat final. Vilanova del Camí Basquet Club 31 – 82 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s