El sub21 preferent perd en un final ajustat

Els nois de Nil Alemany rebien a un rival directe de la taula, i tot i fer un gran partit en atac no va ser suficient perquè la victòria es quedes a casa. Oriol Batalla era baixa desprès del entrenament de divendres, i Xavi Monsalve tornava a jugar després de perdre’s dues jornades.

Bon inici dels dos equips en atac, els visitants corren fàcils contraatac i els locals molt inspirats llançant de 3 punts. Els vermells no aconseguien ser durs en defensa i en cap moment cap dels dos equips va poder escapar-se en el marcador en cap moment.

Així doncs es va arribar a un final ajustat, on els visitants van estar més encertats i van frenar l’atac dels nostres amb una defensa zonal. Cal destacar a Pol Celis que va liderar l’equip en atac i Adrià Roig que va donar en tot moment el seu 100%.

El pròxim partit serà a diumenge a les 19.30h a casa, contra el CB Cubelles, un altre rival directe de la taula, esperem que aquest cop la victòria es pugui quedar a casa i trencar així la mala ratxa.

Abde, Xavi (15), Gabri (3), Roig (1), Gerard (9), Pol (24), Carles (8), Víctor (2), Ernest (9), Dani (6)

Parcials. 21-20 / 18-18 / 24-21 / 14-24

Resultat final. Els Monjos BC 77 – 83 CB Cerdanyola

20141116_155219

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s