Important victòria del sub25

Arrancada dubtosa on l’equip li costa entrat al partit, tot i així, 8 punts d’en Gabry Garcia amb dos triples fa que durant els primers minuts del primer quart es produeixin alts i baixos al marcador, tot i així l’equip rival aconsegueix un parcial de 0-9, però l’equip es recompon del cop i tot i el parcial rebut, arriba al final del quart amb un punt per sobre al marcador.

Un segon quart amb la tornada de Ton Mercè a la pista després d’un parell de setmanes de baixa, i una intensa defensa de Gerard Escofet i Miquel Gonzalez pugen el ritme i amb 7 punts consecutius, fa que la distancia en el marcador es dispari fins als 15 punts de diferència que seguiria augmentant durant el partit.

Bona sortida després del descans on no es baixa el ritme, amb una bona aportació ofensiva de Nil Alemany i Ricard Colom amb 13 punts entre els dos pivots i acabant el partit sent es màxims anotadors amb 14 y 15 punts respectivament, fa que la marea vermella doni un altre salt en el marcador i posi una diferencia de 24 punts de avantatge.

Els locals que no es deixen portar pel marcador tot i la diferència, durant l’últim quart segueixen treballant be a tots dos costats de la pista amb intensitat defensiva i corrent be els contraatacs finalitzats per Andrès Palomares aconseguint un parcial de 22–5 en aquest període per tancar el partit amb la diferència de 41 punts per sobre el marcador.

Grau (10), Gabry (10), Fran (2), Buisan (9), Nil (14), Luque (6), Miquel (4), Ton (9), Jandro (3), Palomares (10), Colom (15)

Parcials. 23-22 / 25-10 / 22-14 / 22-5

Resultat final. Els Monjos BC 92 – 51 UE Capallades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s