El júnior A completa un gran partit

Bona arrencada dels visitants que van fer una primera part excel·lent, tot i un primer quart amb alguns dubtes defensius, el segon el van completar molt fort i sense fissures, permetia porta el partit gairebé sentenciat al descans.

A la represa els nois de Nil Alemany no van mantenir la intensitat en el joc de la primera part però si el bon nivell en atac, això va permetre mantenir les diferencies guanyades en el primer temps i portar la victòria cap a casa.

Destacar a Pol Celis i Xavi Monsalve que van liderar l’equip cap a una victòria plàcida. La propera jornada els vermells podrien proclamar-se campions de lliga si el segon classificat perd i els aconsegueixen la victòria.

Xavi (16), Gabri (2), Batalla (3), Gerard (8), Pol (11), Sabaté, Carles (6), Víctor (8), Genís (10), David (2), Pepe (6), Dani (6)

Parcials. 9-15 / 12-7 / 13-11 / 9-12

Resultat final.  CB Sant Andreu A 59 – 78 Els Monjos BC A

20140405_162650

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s