Nova derrota ajustada del Júnior B

Des del primer moment del partit, l’equip local va sortir a per totes amb la intenció d’endur-se el partit. Així doncs, l’inici de cada quart va estar marcat per una pressió a tota la pista a l’equip rival, el CB Sant Just que només disposava de 6 jugadors.

Després d’un primer quart on s’esperava més de la pressió dels nostres i que va acabar amb un resultat de 9-15 a favor dels visitants, el canvi de pressió, molt més centrada en la línia de passada que en la pressió en concret va col·locar als nostres a únicament un punt a sota al descans.

A la tornada del descans, tres triples dels nostres van fer que l’equip es mantingués dins del partit i, fins i tot, que s’acabés el quart amb un resultat a favor de 34-33.

Finalment, tot i la bona feina realitzada pels interiors i especialment de l’Enric Ametller, l’últim quart ple d’errades des de la línia de tirs lliures per part dels dos equips va acabar decantant la balança a favor dels visitants.

Marc, Jeudi (9), Dani F (2), JL Jaraba (6), Fredi (2), Enric (11), Pau (4), Dani R (6), Dario (3)

Parcials. 9-15 / 12-7 / 13-11 / 9-12

Resultat final.  Els Monjos BC B 43 – 45 CB Sant Just

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s