El júnior A sentencia més de mitja lliga

Partit de luxe el jugat diumenge passat a la pista del segon classificat on els vermells es jugaven moltes de les opcions de ser campions de lliga amb la lesió de Josep Ventura.

Molt bona sortida dels nois de Nil Alemany i Gerard Català que amb una defensa solida i un atac ràpid i efectiu van passar per sobre dels locals i van obrir les primeres deferències en el marcador, que ja no perdrien en cap moment. Sortida de campió davant el màxim rival culminada amb dos tirs lliures de Dani Àvila al final de quart (13-22).

Al inici del segon quart, l’equip pateix la lesió d’Adrià Roig però tot i així no afluixa el ritme i amb dos triples a final de quart de Pol Celis i Carles Gómez, marxen al marcador amb la màxima diferència.

En l’inici del tercer quart l’equip passa el pitjor moment del partit, però mai sense baixar dels 7 punts de diferència, gràcies a uns inspirats Genís Ponce i Xavi Monsalve en atac, i l’alt nivell defensiu i de rebots de David Pérez i Oriol Sabaté.

L’últim quart no va perdre la intensitat de la resta del partit, Gabri Vivó sumava en defensa i Gerard Serramià va anotar diferents accions al principi de quart. Els locals van pressionar a la desesperada però Oriol Batalla va ajudar per a superar sense dificultats l’últim intent del Martorell. Al final del partit vam poder marxar amb la màxima gràcies a un rebot sobre la botzina de Víctor Gregorio.

Aquet dissabte a casa l’equip rep l’últim rival de la part alta, en el que segur que serà un altre partit de nivell per part dels dos equips.

Xavi (16), Gabri, Roig (7), Batalla (5), Gerard (7), Pol (12), Sabaté, Carles (3), Víctor (6), Genís (21), David, Dani (2)

Parcials. 13-22 / 13-21 / 18-15 / 13-21

Resultat final.  Ca L’Aroa – CB Martorell Mercè A 57 – 79 Els Monjos BC A

IMG-20140309-WA0001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s