Cop dur pel cadet

Partit lent, on els locals es van contagiar durant moltes fases del partit del ritme que va imposar el rival, tot i això, bona sortida del equip, seriós i correcte, liderats en atac per Álvaro Moyano amb 10 punts al primer quart (20 al final del partit). Cap equip es distanciava en el marcador durant els dos primers quart i es va arribar al descans amb 27 a 26.

Sortida del tercer quart lenta amb poques idees fa que el rival marxi de 8 punts, però una bona reacció de l’equip liderada per un inspiradíssim Marc Clemente i una gran defensa amb triple inclòs d’Aleix Fontanals que aconsegueixen tornar-nos a posar per davant en el marcador.

Amb això s’arriba a l’últim quart de final ajustat. Quan l’equip aconsegueix ficar-se a només dos punts de diferencia, té una bola per forçar la prorroga o guanyar però la sort no acompanya. Gran actitud de tots els jugadors.

Carlos (4), David (2), Dani (8), Aleix (7), Marc (13), Edgar, Eric (4), Antonio (2), Álvaro (20), Quim

Parcials. 14-15 / 11-13 / 15-21 / 14-11

Resultat final.  Els Monjos BC 56 – 58 CE Gelida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s