Bona victòria del sènior per carnaval

El nostre sènior rebia aquest passat diumenge al CB Cubelles amb les nombroses baixes de les darreres setmanes més la de Nil Alemany a darrera hora. 

Així doncs, només 7 jugadors del primer equip disponible però amb la incondicional ajuda de tres jugadors del segon equip.

El partit va començar amb una defensa vermella molt intensa que deixava al Cubelles sense cap argument (11-0 min3). Tot i aquesta sortida estratosfèrica, els nostres no es podien escapar al marcador i el període es tancava amb un favorable 19 a 12. Al segon quart, els Monjos va seguir mantenint el ritme defensiu i es va escapar al marcador gràcies a la ratxa de punts de Xavi Toledano, Rafa Ruiz i Chiristian Esteban (36-21). Els del Garraf van reaccionar i als dos darrers minuts abans del descans van aconseguir un parcial demolidor de 2 a 9 i es tornaven a posar dins del partit (40-30).

A la represa, sortida molt seriosa i convincent del nostre equip que, ràpidament, va demostrar que tenia ganes de guanyar el partit i s’escapava novament al marcador (57-38). Però, calcat al període anterior, parcial de 3 a 9 pel Cubelles i 60-47 per tancar el quart. Al darrer període, l’equip va acabar de fer el pas per consolidar la victòria i gràcies al control del rebot i a l’encert dels tirs lliures no va passar mals moments. Al final un ampli marcador de 85 a 60 que serveix a l’equip per mantenir el quart lloc a la classificació general, ara, amb 14 victòries i 7 derrotes.

El proper partit serà dissabte a la tarda a la complicada pista del Sant Josep Obrer de l’Hospitalet. Esperem continuar la bona trajectòria i seguir enganxats al grup d’ascens de la lliga.

Guti (8), Gabry (2), Lluís (9), Català, Jordi, Adrià (12), Xavi (14), Christian (19), Andrés (3), Rafa (18)

Parcials. 19-12 / 21-18 / 20-17 / 25- 13

Resultat final.  Els Monjos BC 85 – 60 CB Cubelles 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s