L’infantil segueix amb la bona dinàmica

Sortida molt forta dels vermells on van agafar les primeres diferències als primers 5 minuts de partit (18-2), però la relaxació va permetre que els visitants retallessin distàncies abans d’acabar el primer quart (22-13).

La tònica del segon quart era la mateixa del primer, bones defenses que permetien córrer als nostres, destacar l’aportació en defensa de Sergio Martinez i la direcció del joc de Pol Soriano que van deixar un resultat de 41-23 al descans.

A la segona part l’equip va sortir amb les ganes de sentenciar el partit i amb un parcial de 10-0 van trencar definitivament el partit i els tècnics van aprofitar per fer rotacions sense que cap jugador es relaxés, bona victòria dels vermells que amb aquesta victòria es col·loquen amb (7-0) i amb ganes de continuar treballant.

Dissabte a les 9:30h l’infantil rebrà la visita del CB Martorell que comencen la 2a volta, equip de mitja taula que ja ens va donar problemes a l’anada.

Parcials. 22-13 / 19-10 / 17-7 / 28-8

Resultat final.  Els Monjos BC 86 – 38 Cat. Occident Manresa – Vermell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s