Estrena de lliga i victòria pel Júnior B

El Júnior B tornava a les pistes després de les vacances amb un rival que ja coneixia de la lligueta anterior, el CE Vilanova B.

Els jugadors dels Monjos van sortir molt ficats al partit i ràpidament es van col·locar amb un marcador favorable de 0-6 amb tres contraatacs portats a terme per Fredi Contreras. El resultat es va mantenir fins a falta de 2 minuts del final del quart, on els locals amb un parcial de 8-0 van posar el marcador un resultat de 8-6.

El segon quart va començar amb la mateixa dinàmica que el primer, desencert per part dels dos equips. Al minut tres del segon quart, un temps mort per intentar revifar el partit va funcionar, fent que els visitants es col·loquessin amb un 17-19 a la meitat del partit.

Al tercer quart va arribar, finalment, el canvi d’actitud defensiva donada per la pressió i la zona amb uns grans Dani Regener i Enric Ametller, que va afavorir nombrosos contraatacs per marxar en el marcador, creant un parcial de 2-10. L’equip visitant va seguir durant tot el 3r quart aprofitant-se de la zona i els contraatacs, mentre que els locals seguien vius dins del partit a causa del gran encert des del triple (29-40 al final del 3r quart).

Finalment, el quart quart, on el CE Vilanova van col·locar una zona i la qual va resultar complicada d’atacar pels locals, va fer que els locals s’apropessin perillosament al marcador, fins a arribar a col·locar-se a només 4 punts. Quan els locals encara creien en la victòria, una pilota robada i un contraatac de Fredi Contreras va sentenciar el partit, deixant el marcador final en 40-48.

Aleix (2), Marc (3), Jeudi (8), Dani F., JL Jaraba (2), Raul (1), Fredi (12), Enric (6), Pau (2), Dani R. (6), Dario (2).

Parcials. 8-6 / 9-13 / 12-21 / 11-8

Resultat final.  CE Vilanova i la Geltrú B 40 – 48 Els Monjos BC B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s