El cadet perd tot i fer un bon partit

Rival molt físic i dur, malgrat tot l’equip va fer un bon partit des de l’inici molt seriós i sempre ficat en el ja que al final del primer quart el marcador era 14-12. Un gran inici de segon quart va fer que l’equip agafés una diferència de més 12 a favor i es fos la descans guanyant de 9 al descans.

En el tercer quart la zona 1-3-1 de l’equip rival que ja duraria fins a final del partit no vam saber trencar-la i ens vam anar del partit centrant molt en com atacar i oblidant-nos de defensar, tant va ser així que el parcial va ser molt negatiu i es ens van ser de 6 al final del quart .

Bona resposta només sortir al últim quart amb una bona aportació ofensiva d’Eric Via ficant 6 punts consecutius i 13 en total i un inspirat Álvaro Moyano amb 14 punts van fer que el partit a 5 minuts del final estigués empat . Al final dos triples del rival i la nostra falta d’encert en tirs lliures decanto la balança cap al bàndol contrari acabant el partit 58-55 .

Raimon, Carlos (2), David, Dani (6), Yohan (4), Aleix (4), Marc (9), Edgar, Eric (13), Antonio (3), Álvaro (14) , Quim

Parcials. 14-12 / 9-20 / 22-7 / 23-16

Resultat final.  Tecniber Bàsquet Berga 58 – 55 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s