El júnior no afluixa

El júnior disputava el penúltim partit de la temporada a casa, tot i jugar-lo a la pista vella.

El partit començava molt bé per als interessos locals, però de seguida, un pallejà molt actiu  i efectiu, es ficava per a sobre en el marcador.

Aquesta va ser la tònica de tot l’encontre, un partit molt igualat i així s’arribaria als moments finals, amb uns Monjos molt ficat en el partit tant en atac com en defensa, però un pallejà que movia molt bé la pilota, al final un triple d’Edgar Crespo  i una cistella de Pau Làrregola junt amb una recuperació final d’Antonio López van fer caure la victòria per als locals per 68 a 67, tercera consecutiva per als nostres.

L’ entrenador comentava després del partit que tot i no haver fet un dels millors partit de la temporada, s’ha pogut veure el treball efectuat al llarg d’aquesta temporada. La setmana que ve, els nostres es desplaçaran a Vilanova, per a jugar contra el Samà, un partit molt dur i que tot i les baixes, s’espera que els Monjos porti la quarta consecutiva cap a casa.

Resultat final. Els Monjos BC 68 – 67 CEB Pallejà

IMG_1060

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s