Derrota del sub25 lluitant fins al final

Partit complicat amb algunes baixes ben suplantades per dos sub21 Victor Gregorio i Pol Celis, partit on els dos equips arribaven amb una sola derrota i hi havia ganes de donar un cop sobre la taula per deixar enrere al rival a la classificació.

Un inici de partit fluix on el rival ens enxampa i no aconseguim entrar en el partit fa que el primer quart sigui un desastre a nivell de tempteig i l’altre equip aconsegueixi posar diferència en el marcador arribant al final d’aquest mateix amb un marcador de 23-8 favorable als locals.

L’equip poc a poc comença a entrar en el partit i comença a parar a l’equip rival fent un segon quart acceptable reduint diferències i a poc a poc comença a pujar el nivell defensiu i aconsegueix anar-se’n al descans amb un marcador de 37-24 amb un triple sobre la botzina de Gabry Garcia acabant el partit amb 13 punts.

Sortida del descans increïble pujant encara mes el nivell defensiu amb Gerard Escofet i Ricard Colom molt inspirats i Nil Alemany amb 7 punts gairebé consecutius fa que l’equip aconsegueixi un parcial de 17-5 reduint diferències i arribar a posar dos punts de diferència en el marcador. Encara així l’equip sent el sobre esforç realitzat i equip contrari es torna a marxar en el marcador 6 punts a dalt que ja serien gairebé insalvables per a l’equip a causa del gran esforç realitzat.

Encara així l’equip baralla fins al final i segueix donant tot el que té a l’últim quart però no va ser suficient per parar a un equip rival que acabaria anotant 20 punts en tot el quart dels quals 18 van ser de tir lliure.

Grau (5), Gabry (13), Fran (2), Buisan (6), Nil (10), Pol (6), Miquel (4), Victor, Andrés (8), Colom (8)

IMG-20141108-WA0004

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s