El sènior es retroba amb la victòria

Victòria de pes del sènior, carregat de baixes, a la complicada pista del Molins de Rei aquest diumenge. L’equip es desplaçava amb només 8 jugadors disponibles i amb el fantasma de les darreres derrotes en la competició. 

El partit començava amb una defensa zonal dels vermells que va desconcertar als jugadors locals (3-6) als primers 5 minuts de partit. Va ser en aquest moment, després d’un temps mort de l’entrenador del Molins, on els Monjos va canviar la seva defensa i va començar a córrer ràpides transicions per tancar el període amb un favorable 12 a 19. Al segon quart, novament d’inici, defensa zonal dels nostres que deixaven als locals 4 minuts sense anotar i permetien agafar el màxim avantatge (12-24). Al descans i després d’una reacció del Molins, manavem al marcador per 24 a 32.

A la represa, els Monjos no trobava el seu lloc a la pista ni la manera d’anotar fet que va provocar que els locals s’acostessin a només dos punts, 38-40. A partir d’aquí i gràcies a un nou canvi defensiu, els vermells van noquejar al seu rival. Això, sumat als triples de Christian Esteban, l’eficàcia anotadors de Joan Aragón i la segona esmaixada del partit de Lluís Bargalló, posaven el 47 a 65 al marcador a falta de 4 minuts. Els darrers instants del partit es van caracteritzar per un Monjos conservador després de tot l’esforç fet, que va permetre no patit en cap moment i sumar una gran victòria a domicili per 63 a 71.

Ara l’equip és el quart classificat amb un balanç de 12-6 i es troba a només una victòria dels llocs d’ascens a 2a Catalana. El proper partit serà diumenge a les 18:00h al pavelló contra el Tecla Sala, líder, amb 17-1. Esperem que els nostres es treguin l’espina de l’anada (75-44) i facin un bon partit que els permeti donar la campanada i sumar una victòria molt important per al desenllaç del campionat.

Guti (2), Edu (6), Lluís (10), Jordi (7), Adrià (3), Joan (23), Christian (15), Rafa (5)

Parcials. 12-19 / 12-13 / 17-22 / 22-17

Resultat final.  Basquet Molins 52 – 54 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s