El sènior trenca la mala ratxa

El sènior es va retrobar aquest cap de setmana amb la victòria en la seva visita al camp del cuer de la classifiació. El partit començava amb una bona defensa dels vermells que no permetia als locals anotar però, tot i això, els nostres no es trobaven còmodes en atac i erraven moltes opcions fàcils prop de la cistella. El període va acabar amb un 6 a 19 pels Monjos. Al segon quart, el partit va seguir la mateixa tònica, amb un clar domini vermell al descans per 19 a 37.

A la represa, els Monjos va relaxar-se en excés i el rival va aprofitar aquest fet i les precipitacions ofensives dels nostres per retallar la diferència fins al 34 a 44. Semblava que hi havia partit ja que només començar el darrer període, el Riera Cornellà va apropar-se fins a 5 punts (39-44). Va ser en aquest moment quan després d’un temps mort demanat per Marc Font, l’equip, liderat per Nil Alemany amb 10 punts gairebé consecutius, va fer un pas endavant i marxar 48 a 68 al marcador. Els darrers dos minuts van ser un tràmit que va servir per maquillar el resultat i deixar el 54-68 final.

L’equip retroba bones sensacions i essència en el seu joc abans de rebre l’AESE Hospitalet B, tercer classificat empatat amb els vermells, el proper diumenge. A l’anada, els Monjos va perdre per 69 a 59 a Hospitalet.

Guti (9), Eloi (4), Edu (4), Lluís (9), Jordi (4), Adrià (5), Nil (18), Tole (2), Joan (6), Christian (8), Rafa

Parcials. 6-19 / 13-18 / 15-7 / 20-24

Resultat final.  AEJ Riera Cornellà B 54 – 68 Els Monjos BC

8243_10202435516801801_1128949176_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s