Black weekend, una sola victòria en 6 partits

Tots els equips van jugar, els de promoció el dissabte al matí al pavelló, els sèniors tots fora de casa. Només el mini va salvar la jornada amb victòria.

El mini iniciava la segona volta reben la visita del CB Sant Andreu, un equip que l’hi havia costat molt superar en la primera jornada de lliga. Dissabte però, els jugadors van demostrar la seva millora i van oferir les seves millors prestacions per seguir en la bona dinàmica d’aprenentatge.

L’infantil rebia al Bàsquet Berga i no va poder competir, sobretot en la segona part. El partit va començar més o menys igualat, però després els visitants van ser superiors i van guanyar a uns vermells que necessiten millorar el seu joc.

La jornada de dissabte es va iniciar amb el partit del cadet que es va enfrontar al CB Martorell, un equip superior que no va donar opcions als nostres. Des de el primer moment els nostres van anar a remolc, tot i demostrar a la segona part que podien competir de tu a tu al rival.

El sènior H va desplaçar-se fins a la pista del CB Masquefa amb moltes baixes, només 7 jugadors disponibles. Una mala sortida al partit i la falta d’efectius no van permetre als nostres poder competir el partit, tot i donar la cara fins al final.

FITXA: J9 Territorial B | CB Masquefa 59 – 44 Els Monjos BC H

Parcials: 13-4 | 15-14 | 17-10 | 14-16

Anotadors: Edu 2, Roger 14, Català 19, Marc 4, Luque 3, Dani 2, Fran.

El sènior B també es va desplaçar amb pocs jugadors, en aquest cas fins al pavelló del Reus Deportiu. Els locals son un equip de la zona alta de la classificació, però van suar de valent per vèncer els nostres. Només uns minuts fluixos durant el segon quart van condemnar els nostres, que després van estar apunt de remuntar el partit, tot i que mai es van ficar per davant.

FITXA: J9 Tercera Catalana | Reus Deportiu 83 – 68 Els Monjos BC B

Parcials: 15-14 | 28-10 | 20-25 | 20-19

Anotadors: Amado M 8, Amado P 1, Pau 7, Miquel 4, Alex 2, Xavi 14, Queraltó 29, Grau 3.

EL SÈNIOR “A” CONDEMNAT PEL PRIMER QUART

Partit molt complicat pel sènior A al camp de un dels colíder del grup, el Basket Almeda. Uns fluixos primers 10 minuts van sentenciar el partit des de el primer moment, tot i així els vermells van competir la resta del partit. La resta de parcials es van perdre per la mínima, fins i tot es va guanyar l’últim parcial.

FITXA: J9 Primera Catalana | Basket Almeda 87 – 67 Els Monjos BC A

Parcials: 26-9 | 22-19 | 16-14 | 23-25

Anotadors: Català 10, Serramià S 13, Sergi 7, Lluís 2, Lecegui 2, Manel 12, Serramià G 9, Aleix 9, Ton 3.

Proper cap de setmana tornen a jugar tots els equips al pavelló, dissabte matí ho faran el cadet i el mini, el diumenge la resta, excepte el sènior B que aplaçarà el seu partit pel mes de gener.

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s