Jornada fluixa amb nomès dues victòries

Van jugar tots els equips, els de promoció com a visitants i els sèniors com a locals. Només vam obtenir dues victòries, tot i que la majoria de partits els vam aconseguir competir durant tots els minuts.

El mini va desplaçar-se fins a la pista del Bàsquet Sitges per obrir la jornada del cap de setmana i va aconseguir una bona victòria. D’aquesta manera acaba de forma perfecte la primera volta de la primera fase.

L’infantil i el cadet van visitar la pista del Bàsquet Piera el mateix dissabte el matí. Els dos equips van perdre tot i competir el partit fins al final. Els dos equips també acaben la primera volta amb resultats dispars.

La jornada de diumenge al pavelló va començar amb victòria del sènior H davant el CEB El Papiol. Els locals van ser superiors durant tot el partit i van guanyar tots els parcials. Amb especial encert van jugar durant el primer i el tercer quart, per sumar la tercer victòria de la temporada.

FITXA: J7 Territorial B | Els Monjos BC H 81 – 46 CEB El Papiol

Parcials: 25-18 | 17-12 | 22-8 | 17-8

Anotadors: Edu, Roger 10, Alberto 9, Alejandro, Català 13, Gabry 15, Marc 12, Luque 6, Nil 16, Fran.

El sènior B segueix en la bona línia tot i perdre altre cop en els minuts finals. Rebien la visita del AD Torreforta i va ser un partit molt igualat, com així mostren tots els parcial entre quart i quart. Finalment no es va poder trencar la ratxa però en els pròxims partits podran anar recuperant efectius.

FITXA: J7 Tercera Catalana | Els Monjos BC B 62 – 71 AD Torreforta

Parcials: 14-14 | 16-19 | 20-20 | 12-18

Anotadors: Michael 17, Amado P 3, Pau 17, Miquel 6, Lecegui 1, Alex 2, Queraltó 16, Luque, Guillem.

EL SÈNIOR “A” TRENCA LA BONA DINÀMICA

Després de 3 victòries consecutives el primer equip va tornar a perdre davant el Bàsquet Samà de Vilanova, un equip que baixava de Copa Catalunya el curs anterior. Des del primer minut es va veure que no era el dia, i els visitants van ser superiors durant els 40 minuts. Toc d’atenció pels nostres jugadors que hauran d’intentar recuperar les bones sensacions el pròxim cap de setmana.

FITXA: J7 Primera Catalana | Els Monjos BC A 41 – 75 CB Samà Vilanova

Parcials: 8-17 | 11-16 | 8-25 | 14-17

Anotadors: Michael 2, Català 5, Serramià S, Sergi 6, Lluís, Ernesto, Lecegui, Rafa 1, Manel 6, Serramià G 5, Aleix 14, Ton 2.

Següent cap de setmana tornen a jugar els 6 equips, aquest cop tots com a visitants.

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s