Jornada només pels equips sènior

Només 3 partits dels equips sènior aquest cap de setmana. La resta d’equips de promoció van descansar pel pont de la castanyada. Única victòria del primer equip que esta en ratxa.

Sortida molt complicada pels nois del sènior H, que no van poder amb el CB Montpedrós. Tot i aguantar el ritme en la primera part, en el tercer quart no es va poder reaccionar, i els locals es van endur una victòria clara.

FITXA: J6 Territorial B | CB Montpedrós 86 – 50 Els Monjos BC H

Parcials: 20-15 | 23-13 | 21-8 | 22-14

Anotadors: Edu 4, Roger 5, Català 7, Gabry 15, Luque 6, Nil 7, Dani 2, Fran 2, Guillem 2.

El sènior B va tornar a retrobar-se amb el seu bon joc tot i no poder sumar la victòria a davant la CB Salle Reus. Un equip molt veterà que va dominar la majoria del partit, però els nostres van remuntar en els instants finals. A falta de 10 segons es va disposar de la pilota per empatar el partit però la sort no va acompanyar i la victòria es va quedar a Reus.

FITXA: J6 Tercera Catalana | CB Salle Reus 81 – 78 Els Monjos BC B

Parcials: 19-21 | 27-13 | 19-18 | 16-26

Anotadors: Amado M 20, Amado P, Pau 21, Miquel 2, Lecegui 1, Alex 2, Queraltó 18, Guillem 14.

EL SÈNIOR “A” EN RATXA, TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA

Tercera victòria consecutiva del primer equip, aquest cop tocava visitar la pista del Centre Catòlic a l’Hospitalet de Llobregat. Els vermells ja es troben a la zona mitja de la taula a Primera Catalana i amb ganes d’anar pujant poc a poc.

El partit va començar de cara des del primer moment amb un parcial de 2-10. Tot i que els locals els hi va costar entrar al partit 4 minuts, quan van començar a sumar, els nostres no es van deixar sorprendre, i de la mà de Sergi Serramià van anar per davant al primer parcial.

Durant el segon quart no es va baixa el ritme, i Els Monjos ja va ficar més de 10 punts de distància en el marcador. Fins i tot es va tenir una màxima de 14 punts amb un triple de Michael Boateng, que debutava a la temporada.

A la sortida de vestidors es va sentenciar el partit, amb un parcial de 4-18 que ja va ser definitiu. Aquest cop va ser de la mà de Manel Ruiz, que va estar al seu nivell habitual per ajudar a l’equip. Amb el partit ja decidit la resta va ser un intercanvi de cistelles, on es va poder veure molt bon joc per part dels visitants.

A la propera jornada tocarà viure el tercer i últim derbi de la categoria. Visitarà el Pavelló Municipal el CB Samà Vilanova. Equip complicat que ve de Copa Catalunya però que ha perdut els últims partits.

FITXA: J6 Primera Catalana | Centre Catòlic 68 – 94 Els Monjos BC A

Parcials: 14-18 | 16-23 | 15-25 | 23-28

Anotadors: Serramià S 10, Sergi 16, Lluís 2, Ernesto 3, Rafa 11, Manel 19, Serramià G 13, Aleix 13, Ton, Michael 7.

Següent cap de setmana tornen tots els equips a la competició. Els de base ho faran fora de casa, mentre que els sèniors serà diumenge al pavelló! Veniu animar als nostres equips.

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s