Jornada al 50% de resultats

Acaba el cap de setmana amb 3 victòries de 6 possibles. Destacant sobretot la del primer equip, que encadena la segona victòria consecutiva i agafa el ritme de competició a primera catalana.

El mini tenia un partit molt complicat contra el Bàsquet Molins, l’únic equip que igual que els nostres no coneixen la derrota. Tots els minuts van ser molt igualats, però al final els vermells van anar per davant tot el partit i van sumar un altre molt bon partit.

L’infantil va obrir la jornada, on tots els equips ho feien a casa. Ho va fer davant la SE Casal de Vilafranca. No va ser un bon partit dels vermells, que no van trobar el seu joc habitual en cap moment. Tot i així, amb més voluntat que bon joc en l’últim quart van remuntar per igualar el partit, però no va ser suficient per sumar la victòria.

Però obrir la tarda, com es habitual, ho va fer el cadet, que també li tocava derbi contra la SE Casal de Vilafranca. En aquest cas el partit va ser molt igualat durant els 40 minuts, però la sort al final no va caure al costat dels nostres.

Els que sí van sumar la victòria van ser els del sènior H, el rival el Bàsquet Piera. Com es ja habitual els nostres van sortir molt encertats al partit i van agafar una avantatge al principi que van saber mantenir durant els 40 minuts. Tot i que al final es van apropar els visitants i va haver-hi una mica d’emoció els nostres van ser millors per sumar la segona de la temporada.

FITXA: J5 Territorial B | Els Monjos BC H 64 – 58 Bàsquet Piera

Parcials: 17-9 | 9-11 | 21-16 | 17-22

Anotadors: Edu 4, Alberto 5, Català 12, Gabry 23, Marc 9, Luque 2, Nil 5, Dani 2, Fran 2.

Els que no aixequen cap son els nois del sènior B que van tornar a perdre, aquest cop amb el AE Claret. L’equip encara està molt castigat per les baixes i tot i aguantar en el marcador la primera part, el joc no va ser bo i al final del partit la diferencia va ser clara a favor dels visitants.

FITXA: J5 Tercera Catalana | Els Monjos BC B 65 – 82 AE Claret

Parcials: 9-22 | 23-18 | 13-21 | 20-21

Anotadors: Amado M 18, Amado P 7, Pau 2, Lecegui 2, Alex 14, Xavi 5, Queraltó 11, Luque 3, Guillem 3.

EL SÈNIOR “A” GUANYA AMB UNA INCREÍBLE REMONTADA

Segona victòria consecutiva desprès d’estrenar-se en la jornada anterior, la del derbi amb el AE El Vendrell. Aquest cop el rival era el CB Gavà, un dels més forts de la categoria, que tot i dominar en moltes fases del partit va acabar caient al Pavelló Municipal, on els nostres s’han de fer forts partit a partit.

Inici de partit molt travat per part dels dos equips, i les defenses eren les que brillaven. Tot i així, els visitants feien valer la seva superioritat física per agafar les primeres avantatges en el marcador (23-30 al descans).

La segona part va tenir dos trams clarament diferenciats, primer el tercer quart, on el Gavà semblava que podia trencar el partit i va arribar a tenir 17 punts d’avantatge. Desprès els vermells van reaccionar, de la mà de Sergi Serramià, impecable en defensa i sumant en atac posava als nostres a només 5 punts de distancia. Els rivals però tornarien a contraatacar amb un parcial de 10 a 1 que semblava deixar el partit vist per sentencia.

Uns últims dos minuts màgics, amb 4 triples, els dos últims de Gerard Català a falta de pocs segons en el marcador apropaven a nomes una cistella Els Monjos. Una cistella que va anotar Manel Ruiz, en forma de dos més un, també va convertir el tir lliure per capgirar del tot el partit i deixar la victòria a casa.

A la propera jornada els nostres viatjaran fins a Hospitalet de Llobregat per jugar contra el Centre Catòlic, un equip amb el mateix rècord que els nostre i també amb dues victòries consecutives.

FITXA: J5 Primera Catalana | Els Monjos BC A 64 – 62 CB Gavà

Parcials: 10-15 | 13-15 | 15-20 | 26-12

Anotadors: Català 16, Serramià S 13, Sergi 4, Lluís 2, Ernesto 7, Lecegui, Pau, Rafa 2, Manel 11, Serramià G 3, Aleix 6, Ton.

Següent cap de setmana només juguen els equips sènior degut al pont. Ho faran tots com a visitants, esperem puguin portar les victòries dels seus respectius partits.

PARTITS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s