Comença la competició

Tots els equips iniciaven competició oficial, les de promoció la fase prèvia, el sèniors la lliga regular. Vam començar com a locals, a excepció del mini que li va tocar descansar en la primera jornada.

Obria la temporada l’equip infantil, que va superar al CB Artés. El partit va ser molt igualat al principi, però quan els nostres van agafar el ritme van aconseguir escapar-se en el marcador. Aquesta avantatge ja no la van perdre tot i que els visitants van retallar alguns punts al final.

En la triple sessió de tarda el cadet va començar-la amb victòria. El rival va ser el CB Igualada i els nostres el van superar en tot moment. Sempre vam marcar el ritme de partit, tot i que va costar una mica arrancar al principi. Al final victòria i molt bon joc coral de tot l’equip.

Abans al matí, el sènior H va estar apunt de debutar amb victòria en la visita del CB Sentmenat al pavelló. Cap dels dos equips va imposar-se al altre i el partit va ser molt igualat durant els 40 minuts. Els nostres van tenir el últim tir per poder sumar la victòria o forçar la pròrroga, però la sort va ser pels visitants.

FITXA: J1 Territorial B | Els Monjos BC H 58 – 60 CB Sentmenat

Parcials: 14-17 | 17-12 | 22-19 | 5-12

Anotadors: Edu 2, Alberto 2, Català 7, Gabry 13, Marc 15, Luque 11, Nil 4, Fran, Grau 4.

El sènior B estrenava la tercera catalana amb moltes baixes i a l’espera d’anar recuperant efectius les pròximes setmanes. Tot i les dificultats els nostres van treure el caràcter competitiu per sumar la victòria davant el CB Salou. Molt bona defensa i gestió dels últims 5 minuts van deixar la victòria a casa.

FITXA: J1 Tercera Catalana | Els Monjos BC B 60 – 56 CB Salou

Parcials: 16-14 | 8-17 | 17-15 | 19-10

Anotadors: Amado M 17, Amado P 2, Pau 7, Miquel 2, Lecegui 6, Alex 12, Xavi 12, Gabry, Luque 2, Guillem.

El sènior A no comença amb bon peu

El primer equip iniciava per segona temporada consecutiva el camí a primera catalana amb molt bones sensacions. Unes sensacions que no es van plasmar sobre el parquet, sobretot en l’últim quart on es van acabar les idees i el CB Àguiles va estar més encertat, especialment des de la línia de tres punts.

El partit començava bé pels locals amb un parcial de 7-0 en els tres primer minuts, però ràpidament els visitants mostrarien la seva millor arma, el triple, per dominar el primer parcial.

En el segon quart es quan vam veure el millor joc dels Monjos, una bona defensa permetia pujar el ritme de partit i portar el joc al seu terreny. Liderats per Sergi Martí, molt actiu als dos costats de la pista, marxaven per davant en el marcador al descans.

A la represa ja no es veien les mateixes sensacions, però Manel Ruiz aguantava a l’equip prop en el marcador. Per contra els visitants es trobaven més còmodes y carregaven de faltes el joc interior vermell (Ernesto Ginebra y Gerard Serramià acabarien expulsats per 5 personals).

L’últim quart es van apagar els llums, sense idees en atac el CB Àguiles va sentenciar des de la línia de tirs lliures i va ficar la màxima diferencia en el marcador al final.

Mal inici pels del Penedès que tindran la setmana que ve una nova oportunitat per sumar la primera victòria de la temporada. Serà diumenge a les 18:30 a Sant Boi.

FITXA: J1 Primera Catalana | Els Monjos BC A 54 – 71 CB Àguiles

Parcials: 12-16 | 19-13 | 17-22 | 6-20

Anotadors: Català 5, Lluís, Ernesto 2, Lecegui, Pau, Miquel, Rafa 4, Manel 15, Sergi 21, Serramià G 2, Aleix 5, Ton.

La propera setmana ja sí que jugaran els sis equips del club. Tots ho faran de visitant al llarg de dissabte i diumenge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s