Comença una nova temporada!

Aquest proper cap de setmana donem el tret de sortida a una nova temporada amb la tradicional jornada de presentació. Tots els equips disputaran un partit amistós amb un equip invitat. Un total de 6 equips una temporada més, amb el sènior per bandera, que estarà per segon any consecutiu a Primera Catalana. Durant el cap de setmana també es disputarà el Torneig Joan Marquès, que arriba a la seva setzena edició. La competició començarà per tots els equips el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i ho faran tots com a local.

presentacio1718

joanMarques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s