El mini de torneig a Andorra

El passat cap de setmana del 1 de maig, els nostres minis van anar fins al país veí d’Andorra per a disputar el TIM Pirineus durant tres dies de torneig. Van gaudir de la convivència d’equip en un hotel, així com l’experiència de competir i veure bàsquet de molts altres equips de diferents nivells.

El divendres van arribar tots els jugadors al hotel, amb nomes temps per instal·lar-se a les habitacions i sopar tots junts, no va ser fins dissabte que vam començar el torneig.

Dissabte a la tarda es van disputar els tres partits de la fase de grups. Inici amb derrota davant els campions de grup, i doble victòria en els darrers partits que garantien el segon lloc del grup i el pas a semifinals.

Diumenge al matí es va disputar la semifinal que es va escapar per només un punt de diferència, mentre que per la tarda ens vam endur el tercer lloc abans de veure la final i participar en l’entrega de premis. On tots els jugadors van rebre una medalla i l’equip va ser premiat amb el trofeu de bronze com a tercer classificat.

En resum, gran imatge donada pel nostre equip, i una bonica experiència per als nostres petits jugadors que esperem que puguin gaudir molts anys més.

IMG_0817

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s