Victòria en el derbi del júnior B

Partit complicat davant l’Esquitx, un rival directe a mitja taula on els nervis van passar factura als vermells al primer quart, al no fer cap cistella fins al minut 7 del període, deixant un marcador al final de 11 a 4 a favor dels locals.

Defensa zonal al principi del segon quart molt ben treballada on es va veure la feina de la temporada i acostant-nos al marcador a la mitja part amb un parcial de 14 a 17 que deixava un marcador de 25-21 al descans.

Sabent que parlarien de com atacar la zona vam passar a individual de nou amb una defensa eficient i robant pilotes, tot i que vam fallar sols a sota la cistella, tot i així el parcial va ser de 9 a 16 amb un gran Pol Pujol anotant des de de línia de tres.

L’últim quart va ser molt disputat, amb màxim esforç dels dos equips, on es va arribar a la pròrroga gracies a un triple en contra dels vermells fent un 3 més 1, per empatar el partit, fallant el tir lliure i amb l’empat 48 – 48 va començar la pròrroga.

A la pròrroga va destacar Marc Codorniu on va demostrar un cop més, que amb cor es guanyen partits fent 5 punts en menys d’un minut, fet que va trencar el partit i va donar la victòria als visitants, sumant així la 7a victòria de l’equip.

Resultat final. AE l’Esquitx 51 – 59 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s