Campions del III Torneig WFL

Els dies 21, 22 i 23 de març s’ha disputat el III Torneig WFL al pavelló municipal de Santa Margarida i els Monjos. Organitzat per Els Monjos BC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i Red Bull.

El torneig de categoria júnior masculí va comptar amb 6 equips, que van jugar una fase prèvia de tots contra tots els dos primers dies de competició, deixant el darrer dia pels encreuaments de fase final i els concursos amb All Star dels millors jugadors del torneig.

Els Monjos BC B (5é classificat) es va imposar a Bàsquet Piera (6é classificat) per només dos punts de diferència en un final molt emocionant, on els segons van realitzar el millor partit del torneig, però no va ser suficient per guanyar a un Monjos B que va ser molt irregular durant tot el torneig.

La gran final no va defraudar, i els dos equips van oferir un gran espectacle a una graderia que donava molt bona imatge. Ni Els Monjos BC A, ni CEE Sant Gervasi van poder escapar-se en el marcador, que no va tenir un amo clar en cap moment. Així es va arribar a un final de cara o creu que va caure a favor dels amfitrions desprès de capturar el rebot del triple que hagués pogut portar el parit a la pròrroga.

Per finalitzar tots els actes es van lliurar tots els premis als campions, Paco Garcia (regidor de via pública i José Luis Soriano (regidor d’esports) van ser els dos membres del Ajuntament de Santa Margarita i els Monjos encarregats de repartir els premis.

Copa de campió per als tres primers classificats, copa de participació per a la resta d’equips, trofeu pel millor entrenador (Fran Murcia del Pratenc), trofeu pel millor jugador del torneig (Martí Rahuet del Monjos A), trofeu per al millor jugador del All Star (Víctor Gordillo del Pratenc) i trofeu pel guanyador del concurs de triples (Alex Martín del Sant Gervasi), samarreta NBA per al guanyador del 2n Torneig NBA2K16 de PS4 (Xavi Monsalve). Tots els participants es van endur una medalla del torneig.

Al final, es va viure un gran ambient de basquet durant els tres dies de competició i tots els equips van gaudir d’uns dies de esport, competició i convivència.

Si voleu la crònica sencera del torneig la trobereu a http://www.torneigwfl.com

DSC_0220

DSC_0207

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s