El mini progressa a la nova categoria

Els nois de Nil Alemany i Gabry Garcia segueixen millorant partit a partit en aquesta segona fase de competició. L’últim cap de setmana va ser el torn d’enfrontar-se al CB Esparreguera, equip superior en molts aspectes, sobretot físicament.

El partit va començar molt igualat en els primer 12 minuts, els dos equips a un bon nivell de joc, tot i que cap dels dos estava gaire encertat de cara a cistella. Això va canviar al tercer període on l’Esparraguera va millorar molt l’encert a cara cistella i amb una bona defensa robava moltes pilotes als vermells. Abans del descans, els nostres van reaccionar i van tornar al seu nivell habitual.

A la segona part, els vermells no van baixar els braços i van seguir treballant durant tot el partit, independentment del marcador van oferir un molt bon joc i va ser un gran partit on aprendre moltes cosses.

Cal destacar l’actuació de Ivan Mansilla que va jugar per sobre del seu nivell habitual i va ser el líder de l’equip.

Eloi, Lluís, Alex, Ramon, Hugo, Blai, Maiquez, Ivan, Bernat, Magriña

Parcials. 6-4 / 13-7 / 23-3 / 2-8 / 13-5 / 15-12 / 10-6 / 11-2

Resultat final. CB Esparreguera 96 – 47 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s