L’infantil comença amb victòria la segona fase

Desprès de acabar la primera fase de grups amb dues victòries seguides, l’infantil començava la segona fase de grups amb moltes ganes contra el CE Europa.

La primera part va començar fluixeta pels nostres en atac deixen escapar punts fàcils tant d’entrades a contraatac com de tirs lliures, on l’altre equip aprofitava per encistellar les poques oportunitats en atac que tenien. Just al final del quart els locals van aconseguir fer tres bones defenses i fer tres cistelles seguides que feien que no marxessin del marcador (9-12).

La segona part continuava igual que la primera, els visitants aprofita’n les poques oportunitats que tenien i els locals precipitant-se en atac, però igual que a la primera part els locals aprofita’n unes bones defenses per robar pilotes i fer un parcial de 10-0 que al final de la part el marcador era de 27-24.

A la tercera part motivats per l’últim parcial fet, surten molt motivats en defensa, agafa’n rebots, fen bones ajudes, en atac continuaven igual fallant tirs lliures i alguna que altre cistella sota d l’anella, però tot i això amb la bona defensa van anar distanciant-se en el marcador 39-28.

La quarta part va continuar amb el mateix ritme que la tercera on l’equip rival no va saber revifar-se en cap moment i així es va arribar al final del partit amb un resultat de 51-32.

Molt content de la actitud demostrada pels nens, que durant el partit van anar de menys a mes en intensitat i en defensa.

Resultat final. Els Monjos BC 51 – 32 CE Europa

IMG_4623

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s