Primer partit de l’any pel júnior B

El júnior B rebia aquest passat dissabte l’equip BC Martorell, que ocupen la primera posició en la lliga. Nosaltres teníem baixes importants en l’equip però van ser reforçades per un magnífic paper dels cadets.

El partit que es disputava a les 9:00h a la pista del Monjos no va començar gens bé per els locals, ja que van encaixar ràpidament un parcial de 3–24, amb un clar domini dels visitants. No va ser fins als últims dos minuts on el júnior B es va despertar fent unes defenses molt bones i impedint l’atac del club de Martorell. Això va deixar un marcador al final del primer quart de 9–24.

Un cop sent conscients que defensant les coses anaven millor, van començar a ficar interessant el partit. Una gran actuació defensiva de Edgar Estruch va impedir que el millor jugador del Martorell no anotés cap punt en aquest quart. Tot l’equip es va ficar a defensar tenint així oportunitats per corre i anotant cistelles fàcils, movent molt bé la pilota en atac i jugant en equip. El quart va finalitzar amb un 15–20.

Al tercer període l’equip va seguir tenint un bon ritme en atac on dominàvem el rebot i impedint cistelles fàcils de l’equip rival. Una vegada més van ser Marc Codorniu i Edgar Estruch els que van agafar el pes ofensiu de l’equip i van deixar el 3 quart en números positius per part de l’equip local (18-14).

El cansament ja es notava en l’últim quart on una sèrie de 5 cistelles seguides per part del Martorell van marcar la diferència fins al final del partit. L’equip marxa amb una derrota més però sabent que si s’ho proposen, poden fer perillar un equip com és el BC Martorell.

Resultat final. Els Monjos BC 47 – 77 BC Martorell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s