Nova derrota del júnior B

Partit molt llarg i amb poques ganes per part dels locals per tirar-lo endavant, primer quart on els locals van avançar-se al partit amb un 6 a 0 corren be al contraatac, doblant pilotes, i amb un joc fluid que és el que busquem aquest any, aquesta motivació va durar molt poc ja que al final de quart es va arribar amb un desfavorable 06 – 12.

Segon quart per oblidar on es van perdre infinitat de pilotes, per mals passes, mal joc amb i sense pilota, on no es veia gens clar cap dels aspectes treballats fins aleshores, tirs precipitats de tres punts quan es va remarcar que volíem acabar la jugada prop de l’anella, passes de banda a banda on la perdíem i els visitants veien com podien guanyar el partit fen un joc realment mediocre.

El tercer 1uart va començar amb un 12-21 al marcador on els visitants tenien un lleuger avantatge tot i que en cap moment vam poder jugar el partit amb opcions clares de guanyar-lo, ni per ganes, ni per actitud, ni per joc, ni per companyerisme.

Decepció a les cares dels jugadors on està clar que no es pot anar a competir contra els de la part alta de la classificació i guanyar partits on tirem molt de cor i ganes, i perdre els de la part baixa de la taula sense cap opció simplement perquè ells hi posen més ganes, resultat final del partit 35-42, marcador que reflexa la poca intensitat dels dos equips, moltíssimes coses a millorar, i a posar-nos les piles perquè no torni a passar, a seguir treballant i a mirar endavant!

Resultat final. Els Monjos BC 35 – 42 CB Joventut Castelldefels

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s