Victòria treballada del cadet

Dissabte al matí el cadet jugava el seu segon partit a casa.

El partit va començar amb els locals molt posats en el partit, no volia cometre el mateix error que en l’anterior partit, la defensa va provocar errors dels visitants i això va fer que al marcador al final del primer quart fos de 23-11.

El segon quart, es va continuar amb la defensa i sobretot el control del rebot defensiu va fer que els de vermell marquessin un parcial de 10-0, però una relaxació al final del mateix, els de blau s’acostaren marcant un parcial de 0-8, deixant un marcador de 43-25.

A la represa, els locals no van deixar que s’acostessin al marcador i van tornar al treball del primer quart, un bon joc en equip, bones defenses, el rebot i el bon encert des de més enllà de 6,25 van propiciar un parcial 11-0, que va deixar encarrilat la victòria final.

Parcials. 23-11 / 20-14 / 18-11 / 18-15

Resultat final. Els Monjos BC 79 – 51 CB Santfeliuenc

IMG_3831

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s