El júnior B fa un enorme partit

Partit complicat a la pista del Gavà, que estaven segons en la classificació i nosaltres a la sisena posició, dificultat incrementada per les baixes de molts jugadors de l’equip fet que es va solucionar amb els cadets, on un cop més van demostrar que estan a un nivell altíssim de tècnica, ganes, i implicació.

El partit va començar amb un clar domini dels visitants amb un clar 0-13 als primers 5 minuts de partit gracies a la pressió de Quim Mercè i enrederin l’avanç de l’atac, i amb un Aleix Fontanals encertat tant de 2 com de 3 i un Marc Clemente trencant i finalitzant van donar un cop a la taula i van deixar un marcador de 8-22 al final del quart.

Es manté l’intercanvi de cistelles al segon quart, on la diferencia es manté amb una lluita a la pintura, lluitant cada rebot, i aixecant-se fort a cada jugada, la zona va ajudar a tancar una mica més el rebot on Pol Estruch i Carlos Blanco van dominar clarament, en un punt decisiu de partit com era aquest, corrent al contraatac i tirant de 3 on Edgar Crespo va demostrar que sap on ha de ser i vam donar la cara quan ells eren físicament superiors, acabant amb un triple al últim segon on Genis Oliver va jugar-se la ultima jugada amb un tir sobre la botzina.

El tercer quart va començar amb una pressió dels blaugranes que no sabíem sortir-ne i van fer un parcial de 6-0, però vam seguir jugant al nostre joc sortint ràpid a la contra i amb passes clars on vam aconseguir remuntar el parcial i tancar les esperances de patir una remuntada al aconseguir un parcial de 0-13 per segon cop destacant la feina de Sergio Martínez un cadet que enganxant-se al base i dificultant la sortida de pilota sumant-l’hi els 4 punts aconseguits consecutivament frustrava a l’atac rival per acabar el quart amb un 36-58 favorable als vermells.

Últim quart molt disputat on Pol Pujol va començar anotant i trencant amb facilitat la defensa per doblar-la posteriorment, on ens van guanyar de 4 punts seguint amb la pressió i l’encert de decisions del equip local, no ens vam fer enrere i ens vam posar a la altura, acabant un molt bon partit amb un resultat de 51-69.

Resultat final. CB Gavà 51 – 69 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s