Segon partit del infantil

Desprès de dues setmanes sense jugar el Infantil de Fran Carrion i Ton Marcé visitaven al MVP Cervelló.

La primera part començava molt bé pels nostres amb un parcial de 10-0, però desprès d’unes errades defensives i un parell de 2+1 feien que la primera part acabes amb empat 14-14.

La segona part continuava molt igualada en el marcador sense que cap dels dos equips marxes del marcador, però uns errors seguits dels nostres en atac feia que l’equip local ho aprofites per distanciar-se de 5 punts a la mitja part.

A la tercera part, els visitants comencen amb molta força i concentrats i aconsegueixen reduir la diferència a tan sols un punt de diferència però un altre cop les errades en atac juguen a favor del equip local i ho torna a aprofita per distanciar-se altre cop del marcador, aquest cop de vuit punts.

A la quarta part el ritme continuava igual pels dos equips, llàstima que les errades en atac i els errors ens els tirs lliures no van aconseguir remuntar el partit i el resultat final va ser de 72-58, tot i el resultat molt bon partit dels nens i molt content per l’actitud demostrada.

Resultat final. AE MVP Cervelló 72 – 58 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s