El júnior A perd un derbi ajustat

El júnior A entrenat per Manel Ruiz es desplaçava a Gelida amb la intenció de sumar la segona victòria de la temporada, però que finalment no va ser així.

El partit començava bé per als nostres gràcies a uns bons minuts d’Alex Rodríguez i Marti Rahuet (autor de 8 punts en aquest quart). Els Monjos es mostrava superior en moltes facetes del joc i corria ràpid al contraatac. El resultat era 10-16.

Ja en el segon quart David Punzano trobava bones accions de tir i passades bones per a ficar el màxim avantatge dels nostres 13-22, però que el Gelida gràcies als tirs lliures escurçava abans de la mitja part i ficava el 23-28.

A la represa, el Gelida va ficar la defensa zonal que va mantenir fins la resta del partit i va fer que els nostres no trobessin accions de tir còmodes i els de Gelida dominessin clarament el rebot i això els permetia tenir segones i terceres oportunitats i acabessin el quart amb 24 punts, fet que els permetia anar 9 amunt en el marcador.

En l’últim quart els bons minuts de Pau Làrregola, Aleix Ràfols i Guillem Mestres sobretot en defensa feien que s’igualés el marcador a falta de 2 minuts però el Gelida es va trobar més encertat en els instants finals i una antiesportiva molt rigorosa de Aleix Ràfols a falta de 12 segons feia que el Gelida s’emportés el derbi comarcal de la categoria.

Aquesta setmana, els nostres rebran el Igualada, que té dos victòries, una derrota i un partit pendent. Esperem que els nostres millorin els aspectes que s’han de millorar, on el que més preocupa, es el tema del rebot i aconsegueixin la segona victòria del curs.

Pérez (5), Punzano (2), Mestres, Làrregola (8), Via (2), Rahuet (12), Ràfols (17), Alex (2), Marcé, Robas, Puig (6)

Resultat final. CE Gelida 56 – 54 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s