Al sènior B se li escapa el derbi

Partidàs de bàsquet el que es va disputar dissabte passat a Vilafranca, dos equips que van desplegar un gran joc ofensiu i van oferir un gran espectacle.

Inici molt igualat, un gran Ton Marcé va dirigir molt bé a l’equip, superant fàcilment la línia de pressió dels rivals i repartint joc als companys. Per part dels locals, les segones oportunitats en el rebot ofensiu els hi donaven vida per seguir en la igualtat del marcador.

En el segon quart, semblava que el joc interior dels vilafranquins podia trencar el partit, però un espectacular Adrián Luque, va frenar als pivots rivals i van imposar-se a sota els taulells amb una cistella sobre la botzina per enviar el partit amb avantatge vermella al descans.

Tercer quart per emmarcar, un gran joc d’equip i una defensa molt més dura no deixava segones oportunitats als locals, i una ratxa de tres triples consecutius de Gabry Garcia i Nil Alemany, trencaven el partit a favor dels vermells que tancaven el quart amb 15 punts de diferencia a favor.

Últim període molt emocionant. Els visitants semblava que sentenciarien el partit amb dues cistelles rapides per començar el quart que els portava a la màxima diferencia del partit (19 punts d’avantatge). Però res més lluny de la realitat, els de casa es van veure més encertats, la defensa dels nostres ja no era igual d’intensa i concentrada, portant així a una remuntada increïble que deixava el partit molt emocionant en els minuts finals. Va ser llavors on l’encert exterior dels de Vilafranca va decantar el matx a favor seu.

Cal destacar la gran feina de l’equip, així com l’actuació de Xavi Monsalve (màxima anotador amb 21 punts) i Pol Celis, que va retrobar la seva millor versió.

Proper partit, a casa, contra el CB Salou, rival directe en la zona baixa de la classificació.

Xavi (21), Grau (2), Gabry (10), Gerard (8), Buisan (2), Nil (19), Luque (10), Pol (9), Miqui (1), Ton (5), Andrés (3)

Parcials. 22-23 / 18-20 / 17-29 / 39-18

Resultat final. SE Casal Vilafranca 96 – 90 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s