Nova derrota del júnior A

Mal partit dels nostres el que van disputar diumenge. Venia a casa un dels rivals forts de la categoria, el Olesa, un rival que a hores d’ara, es líder de la categoria, guanyant 3 partits de 3 disputats.

A més nosaltres ens presentàvem amb diverses baixes (Alex Rodríguez, Guillem Sogas, Pol Puig i Victor Lecegui) tot i que venien a ajudar-nos i debutaven en la categoria 4 jugadors del júnior B i cadet (Carlos Blanco, Marc Clemente, Pol Estruch i Marc Codorniu).

El partit començava molt igualat i molt dur en el joc per part dels dos equips on va destacar Aleix Ràfols amb 9 dels 11 punts que es van anotar en el quart, i s’arribava al final del període amb el 11-7 favorable.

El segon quart, va ser ràpid on dominaven els atacs ràpids i les defenses intenses i feia que l’Olesa remuntés el tanteig i s’arribés amb l’ empat a 26 en el marcador.

A partir d’aquí, els jugadors dels Monjos van baixar la intensitat i acompanyats pel poc encert va fer que l’Olesa es fiques per davant per primera vegada en el marcador i deixés als Monjos amb només 6 punts en aquest període, i acompanyats de un triple llunyà de un jugador visitant va mermat la moral dels nostres que es van enfonsar. El resultat era de 32-36.

En el darrer període, els Monjos va sortir del partit i es cometien errades bàsiques que condemnaven a la segona derrota del curs i veient que hi han moltes coses a millorar i adaptar. El resultat final era de 36-49.

El entrenador local destacava la intensitat i les ganes de anar per al partit dels visitants, que van demostrar més actitud a la pista. Aquesta setmana, l’equip visitarà Gelida, per intentar aconseguir la victòria i igualar el balanç de guanyats i perduts. El Gelida es troba situat a la part alta-mitja de la taula amb dos victòries i una derrota.

Pérez (3), Punzano (2), Mestres (2), Làrregola (2), Via (2), Rahuet (6), Ràfols (15), Robas, Estruch (3), Clemente (1), Blanco, Codorniu

Resultat final. Els Monjos BC 36 – 49 Nou Basquet Olesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s