Primera derrota del júnior A

Primera derrota de la temporada en el segon partit que disputaba de lliga. En aquest cas es va perdre a casa contra un Bàsquet Ribes que es va mostrar més segur en els últims minuts.

El partit començava malament per als interessos dels nostres amb un parcial de 0 a 9. Els vermells van reaccionar de seguida amb uns bons minuts de joc en equip i s’arribava amb un 11 a 18 al final de aquest període.

En el segon quart els nostres van sortir molt forts i amb uns bons minuts de Marti Rahuet van fer que ens fiquéssim per primera vegada al davant en el marcador, 21-20, però una relaxació dels nostres van fer que el Ribes tornés a marxar en el marcador. Un temps mort local va fer que els nostres reaccionessin i marxessin al descans un punt per sobre(35-34).

En el tercer quart els dos equips van pujar la defensa i no es van trobar massa encertats en atac, una cistella al final del temps dels del Garraf, va fer que el marcador fos favorable per a ells.

En l’últim quart, el Ribes va fer notar la seva superioritat individual i amb un parcial de 24-28 i un 22/26 en tirs lliures en aquests últims minuts va fer que el resultat final caigués de la seva banda, tot i els intents dels nostres en remuntar i aixecar el partit.

Aquesta setmana, els nostres rebran al Bàsquet Olesa, líder anecdòtic de la competició, que ve de guanyar de 30 punts en l’ultima jornada. El partit es disputarà diumenge a les 4 al pavelló, abans dels dos sèniors del club.

Pérez (3), Punzano (4), Lecegui (3), Mestres, Làrregola (5), Via (8), Rahuet (18), Ràfols (17), Sogas (2), Rodríguez (8), Robas

Resultat final. Els Monjos BC 68 – 73 Bàsquet Ribes

IMG_3563

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s