El cadet s’estrena amb una enorme victòria

Aquest passat dissabte, l’equip de Mònica Contreras debutava a l’exigent nivell A de la categoria.

Els nois dels Monjos van sortir a la pista amb els nervis de la categoria. No es trobava el lloc en atac i la defensa era molt permissiva. A mitjans del primer període, l’equip va aconseguir la comoditat necessària per poder jugar de tu a tu a un molt bon CB Igualada fins a dominar el primer parcial per 19 a 20.

Al segon quart es van veure els millors moments de l’equip que va ser capaç de posar una màxima diferència al marcador de 10 punts (21-31). Va ser en aquest moment on els locals van augmentar la seva pressió defensiva i, novament, van aparèixer les precipitacions que van portar el partit al descans amb una mínima diferència pels vermells (31-33).

A la represa la igualtat va ser la tònica dominant en tot el tercer període i fins a 7 minuts del final on, els Monjos va tornar a recuperar aquests deu punts d’avantatge i assolir la màxima diferència del partit (48-61). Però com si es tractés d’una còpia del segon període, el Igualada va tornar a augmentar la seva línia defensiva i en només 4 minuts va capgirar el marcador (68-67).

Els darrers tres minuts van ser d’autèntic infart però la gran actitud i les ganes de guanyar de tots els nois, amb un comportament exemplar dins de la pista i des de la banqueta, van permetre que els Monjos sumés la primera victòria. El resultat final, 74 a 79.

Parcials. 18-20 / 13-13 / 14-21 / 29-25

Resultat final. CB Igualada 74 – 79 Els Monjos BC

FullSizeRender

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s