Primer partit de la temporada pel sènior B

Debut a la competició amb derrota, on l’equip va estar a estones dins del partit i estones que no va trobar el seu joc i va concedir alguns regals en els dos cèrcols.

Un bon primer quart, amb encert des de la línia de tres per part de Gabriel Garcia que va acabar sent el màxim anotador del partit. L’equip va entrar bé en el partit alternant el marcador amb el rival.

Res més començar el segon quart, un parcial en contra amb males seleccions de tir i algun badada defensiva provoca que el rival marxi en el marcador, arribant al descans amb la diferència de 15 punts a sota.

Tercer quart amb un bon nivell defensiu dels jugadors més algun contraatac i 5 punts consecutiu de Nil Alemany fa que l’equip es posi a 10 punts recuperant així una mica la distància en el marcador i començant l’últim quart amb opcions de guanyar el partit.

Final de partit on l’equip segueix insistint, però un parcial bastant voluminós de l’equip rival fa que la distància sigui insalvable, arribant al final amb una diferència massa àmplia per com va anar tot el partit.

Xavi, Grau (6), Gabry (18), Buisan (2), Nil (7), Luque (4), Pol (9), Miquel (2), Andres

Parcials. 14-10 / 25-14 / 14-15 / 19-9

Resultat final.   CB Montblanc 72 – 48 Els Monjos BC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s